fbpx
Home Gaya Hidup WhollyFitz & WhollyFlush Solusi Masalah Berat Badan

WhollyFitz & WhollyFlush Solusi Masalah Berat Badan

by NoKomen
389 views
Majlis Pelancaran Whollyfitz

 

Baru-baru ini, 17 Julai 2020 telah diadakan satu Majlis Pelancaran Produk WhollyFitz dan WhollyFlush di Hotel Royale Chulan. Dihoskan oleh dua pelakon terkenal iaitu Zizan Razak dan Shaheizy Sam.

Malah pelancaran ini juga turut dimeriahkan dengan sokongan dan kehadiran Datuk Aznil Haji Nawawi, Datin Seri Zizie Ezette, Samzy Fuzette, Khaty Fauziah dan Syatilla Melvin.

Menariknya bagi pengguna produk WhollyFitz, anda berpeluang untuk memenangi hadiah berupa Voucher bernilai RM50 Ribu manakala bagi produk WhollyFlush pula menawarkan sebuah Kereta AXIA untuk dimiliki hasil daripada jualan 10 ribu kotak pertama.

WhollyFitz merupakan produk pilihan utama bagi pengguna-pengguna yang menghadapi masalah berat badan. Whollyfitz dapat membantu mengurangkan selera makan, meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga dan seterusnya dengan formulasi terbaru dari whollyfitz.. terdapat “extra” pertambahan buah lemon bagi membantu pengguna masa kini meningkatkan sistem imunisasi badan dan seterusnya mampu mengelakkan jangkitan penyakit dengan harga jualan RM 79 WholltFitz dijamin berkesan untuk membantu mengurangkan masalah berat badan.

 

Shaheizy Sam & Zizan bergandingan di Majlis Pelancaran Whollyfitz

 

 

Bahan-bahan Utama WhollyFitz

• GUARANA • HOODIA GARDONII • BUAH MARKISA • BUAH LEMON

WhollyFlush merupakan produk yang diformulasi khas, kaya dengan vitamin-C bagi membantu melancarkan sistem pencernaan, selain itu whollyFlush sangat efektif bagi menurunkan berat badan , meningkatkan metabolis serta menyingkirkan toksin jahat didalam badan, dengan harja jualan RM 39 Whollyfitz Flush dijamin berkesan.

 

 

Bahan-bahan Utama WhollyFlush

• Buah Cranberry, Buah Peachsinamaki, Chia Seed, Garcinia, Physilliumhusk • Guarana

 

Zizan - Pengacara di Majlis Perasmian Whollyfitz

 


Untuk info lanjut sila layari

INSTAGRAM | FACEBOOK | TIKTOK
#tebaltebalnakpergimana #hadapsampaijadi

 


Nokomen.comBerita Terkini Hiburan Sensasi Malaysia

PERINGATAN: 
Nokomen.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia merupakan pandangan peribadi pemilik akaun dan bukan sesekali daripada pihak kami. Segala risiko akibat sebarang komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

5 1 vote
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x