fbpx
Home Gaya HidupTips & Tricks Tips Kesihatan Dan Info Perkongsian Lanafira

Tips Kesihatan Dan Info Perkongsian Lanafira

by NoKomen
463 views
Tips kesihatan dan info perkongsian Lanafira

 

“Salam semua, saya nak perkenalkan sebuah laman web kesihatan yang selalu menjadi rujukan saya iaitu Tips Kesihatan. Dekat sini anda boleh dapatkan informasi berkenaan penyakit, jenis rawatan dan yang paling best sekali mestilah sebab ada banyak tips untuk gaya hidup sihat.

Apa yang saya suka berkenaan web ini adalah kerana penulisannya yang santai, mudah difahami dan kalau ada terma perubatan pun akan diterangkan secara ringkas.

Selain itu saya juga boleh print setiap artikel yang ada kat sana kalau nak tunjukkan dekat mak ayah atau pelajar saya, cuma perlu tekan ikon print dekat hujung artikel tu. Format printing dia memang cantik dan tak serabut.

Kalau anda nak cari maklumat berkaitan sebarang penyakit atau apa-apa sahaja berkaitan kesihatan bolehlah melawat ke sana ya”

 

Info Kesihatan - Lanafira

 

Coretan di atas itu adalah perkongsian yang boleh dibaca pada entri penama “Lanafira”, seorang personal shopper yang menjadikan platformnya sebuah laman membeli-belah pakaian muslimah, baju kurung, baju kanak-kanak termasuk baju lelaki yang kebanyakannya dibeli dari Vietnam, Indonesia, Bangkok dan China.

Namun daripada postingnya berhubung kesihatan mencerminkan Lanafira seorang yang amat prihatin terhadap isu ini apatah lagi pada tempoh negara diancam wabak COVID-19, kita perlu tahu tips-tips kesihatan yang sesuai diamalkan agar terhindar dari jangkitan.

Jika korang nak baca lanjut apa yang disediakan pada laman Tips Kesihatan yang disyorkan Lanafira berkenaan sila layari link ini : www.TipsKesihatan.com

Memang menarik, pelbagai topik ada yang boleh menjadi panduan bagi pelbagai masalah kesihatan termasuk mengenai COVID-19.

Satu perkongsian dari Lanafira yang cukup bermakna!

 


Nokomen.comBerita Terkini Hiburan Sensasi Malaysia

PERINGATAN: 
Nokomen.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia merupakan pandangan peribadi pemilik akaun dan bukan sesekali daripada pihak kami. Segala risiko akibat sebarang komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

0 0 vote
Article Rating

You may also like

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x