[ad_1]
Pendakwah, Azman Syah Alias atau lebih dikenali sebagai Pencetus Ummah (PU) Azman berkata, budaya perkahwinan negara ini mungkin akan berlaku perubahan dimana sebelum ini menjadi kelaziman pasangan melakukan yang wajib iaitu pernikahan.
“Bila ada yang mengatakan majlis kecil-kecilan, adakah ini satu budaya baharu? Bagi saya tak ada masalah sama ada budaya baharu ataupun tidak.
“Sebab sebelum PKP (Peritah Kawalan Pergerakan) pun kita bukan jemput satu Asia sebab apa yang perlu difokus dan dipentingkan di sini adalah soal keselamatan dan nyawa.
“Lebih besar daripada isu kita nak berseronok buat majlis besar-besaran dengan pelbagai agenda pada majlis tersebut.
[ad_2]
Sumber

PERINGATAN:
Nokomen.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia merupakan pandangan peribadi pemilik akaun dan bukan sesekali daripada pihak kami. Segala risiko akibat sebarang komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.