Home Sukan‘Impi Bersama Kedah Sejak Kecil…’

‘Impi Bersama Kedah Sejak Kecil…’

by NoKomen
216 views
'Impi bersama Kedah sejak kecil...'

'Impi bersama Kedah sejak kecil...'

[ad_1]

PEMAIN pertahanan yang baharu diikat Kedah untuk musim 2020, Irfan Zakaria mengganggap hasrat dan impian untuk menyertai skuad Lang Merah umpama mimpi menjadi kenyataan.

Pemain berusia 24 tahun dari Kuala Lumpur itu teruja dan gembira selepas berlatih bersama skuad kendalian ketua jurulatih Aidil Sharin Sahak di padang Stadium Sultan Abdul Halim (SSAH), Alor Setar, semalam.

“Alhamdulillah, akhirnya saya dapat menyertai pasukan Kedah diimpikan selama ini dan berjuang bersama-sama pemain senior.”

“Saya memang berhasrat beraksi bersama Kedah sejak kecil dan baru sekarang mendapat mendapat peluang.

Saya sangat bersyukur dan gembira.”

“Impian dan harapan musim depan adalah beraksi dalam kesebelasan utama dan membantu skuad merangkul kejuaraan musim depan,” katanya.



[ad_2]

Source link


Kongsi berita di Nokomen.com
Nokomen.comBerita Terkini Hiburan Sensasi Malaysia

PERINGATAN: 
Nokomen.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia merupakan pandangan peribadi pemilik akaun dan bukan sesekali daripada pihak kami. Segala risiko akibat sebarang komentar yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

You may also like

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
MSL 2025